Holistisk Biomedicin

Biomedicin er en samlet betegnelse for en række holistiske behandlingsmetoder samt for en diagnosemetode, der kan afsløre, hvilke belastninger, der ligger bag et menneskes symptomer og lidelser.

I behandlingen kan blandt andet indgå:
Vitaminer, mineraler, olier, enzymer, homøopati, isopati, kostvejledning, urter, og teer (for blot at nævne noget af det). Der kan også indgå vejledning om motion, afspænding og evt. meditation. Der er mange måder at arbejde med sit helbred på. Det er vigtigt at understrege at der er tale om et samarbejde og en proces frem mod et bedre helbred.

Via testen finder jeg ud af, hvilke områder i din krop, som fungerer rigtig godt, og hvilke områder, som trænger til at opnå en bedre balance.  Jeg tester herefter remedier ud fra de områder som trænger til afbalancering

TEST OG DIAGNOSE
Ved holistisk biomedicin bruger jeg en computer og en testboks, samt et kobberrør som er tilkoblet testboksen. På computeren er der et program der gør det muligt for mig at teste.  Via testen kan jeg finde ud af, hvilke områder af din krop, som fungerer rigtig godt og hvilke områder som trænger til at opnå en bedre balance.

Via testen finder jeg ud af, hvilke områder i din krop, som fungerer rigtig godt, og hvilke områder, som trænger til at opnå en bedre balance.  Jeg tester herefter remedier ud fra de områder som trænger til afbalancering.

HVORDAN
Du sidder en god stol og holder et kobberrør som via en ledning er koblet til en boks (et RTS system) som igen er koblet til min computer. Jeg begynder at teste, og undervejs taler vi om de udslag som kommer.

I den holistiske biomedicin er det også muligt for dig, at få lavet en test, blot ved at sende en tot hår, håret kan du pakke i en konvolut eller et kaffefilter og sende, sammen med et billede af dig i fuld figur. Billedet skal være nyt, og kan sagtens sendes pr. mail. Endvidere må du fortælle hvad du gerne vil have hjælp til, altså hvilke symptomer du har.
En test lavet via hårprøve koster det samme som hvis du mødte op, men har den fordel at du sparer noget tid. Det vil være muligt at stille spørgsmål til testen enten via telefon, eller pr. mail.

HVOR LANG TID
Testen tager ca. 1 1/2 time og efterfølgende udarbejder jeg et program til dig som jeg fremsender via mail. Programmet vil give dig anvisninger på hvilke remedier du kan anvende og hvordan de skal tages, for at du igen kan genvinde en god balance, der vil give din krop mulighed for at regenerere.

PRIS  1500 kr. for selve testen – der skal påberegnes udgifter til remedier

Du er altid velkommen til at kontakte mig

Det ligger mig meget på sinde at give mine klienter den bedst mulige behandling. Jeg er grundig  og lægger meget energi i det arbejde jeg udfører.  Jeg glæder mig til at høre fra dig.