Induktionsmassage.

Induktionsmassage er udviklet af Ronald P. Beesley og videreudviklet af Madeleine Calame.

Induktionsmassage, er en massageform som arbejder med direkte rytmisk massage på kroppen. Ud over dette arbejdes der også med kroppens  magnetfelt, og med blide energifyldte strøg. Hele kroppen arbejdes igennem, også fødder og hænder bliver masseret. Ansigtet bliver strøget med blide, men faste strøg.

Når du bliver masseret har du underbukser på og er pakket godt ind i håndklæde, lagen og tæppe. Jeg sørger for at du hele tiden er dækket godt til og kun den del af kroppen som jeg er i gang med at massere er fremme.

Behandlingen afsluttes med at du, varsomt svøbes ind i lagner og tæpper, for at hvile (5-10 minutter).

 

Efter behandlingen når du har fået dit tøj på, giver jeg en chakra behandling, det er en behandling som virker afbalancerende. Chakra-behandlingen er meget enkel, du sidder på en stol og jeg afbalancerer dit magnetfelt, ved at lægge mine hænder på dine skuldre, og foretage strygninger fra dit hoved og ned til gulvet. Jeg afbalancerer dine chakras ved at  holde mine hænder ud for din krop svarende til dine chakras placeringer- Behandlingen afsluttes ved at jeg igen lægger  mine hænder på dine skuldre. Behandlingen tager 1 – 2 minutter.

Hvis du kunne tænke dig massage og chakra behandling  tager det ca. 1 time og 15 minutter. Det vil sige at du skal sætte 1½ time af så der er tid til at få tøj af og på.

Du får mest ud af behandlingen, hvis du har mulighed for at slappe af bagefter og få drukket rigelig med vand.

Til toppen