RTS er et elektro-kinesiologisk system.

 

Det er et avanceret redskab som terapeuten bruger, når hun skal finde frem til de årsager, der giver patienten fysiske, psykiske eller energitiske problemer, samt hvilken behandling der vil være optimal i arbejdet med at løse problemet.

 

RTS systemets bagvedliggende teori bygger på antagelsen om at alt udsender svingninger, med en egen særlig frekvens. I RTS systemet er der indlæst både svingninger/frekvens fra remedier som kan hjælpe kroppen og psyken, men også svingninger/frekvens fra f.eks. tungmetaller. Tungmetallerne er indlæst, således at de kan genkendes og efterfølgende sluses ud af patienten ved hjælp af den rigtige sammensætning af remedier og drænering. I alt er der indlæst langt over 5000 forskellige frekvenssammensætninger som afspejler blandt andet de remedier der bruges til at behandle med.

 

RTS systemet består af en elektro-kinesiologisk boks, som er koplet til en PC. Terapeuten bruger også sin sesitivitet og intuition og viden når der skal testes.

 

Med RTS systemet kan der testes direkte på patienten ved at denne holder et kobberrør som er tilkoblet den elektro-kinesologiske boks. Der kan også testes via en hårtot fra patienten.

 

Med RTS systemet kan terapeuten blant andet teste:

  • Om indre organer er i ubalance og derved ikke kan udføre det arbejde som de skal.
  • Om En ryghvirvel har forrykket sig.
  • Om der er forgiftninger som kroppen belastes af.
  • Om der er hormonelle ubalancer.
  • Om immunsystemet overreagerer
  • Om der er brug for kosttilskud.
  • Om der er brug for hjælp til at balancere følelsesmæssige ubalancer.

Ovennævnte for blot at nævne noget af det som kan testes frem ved brug af RTS systemet og i samarbejde med patienten.

Til toppen