Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Fysiurgisk massage

Fyurgisk massage, er en massageform som arbejder ud fra kroppens anatomi, kroppen bliver arbejdet igennem, således at der skabes et bedre miljø i mukulaturen. Der afsluttes med ansigtsmassage.

Induktionsmassage

Induktionsmassage, er en massageform som arbejder med direkte rytmisk massage på kroppen. Ud over dette arbejdes der også med kroppens  magnetfelt, og med blide energifyldte strøg. Hele kroppen arbejdes igennem, også fødder og hænder bliver masseret. Ansigtet bliver strøget med blide, men faste strøg

Glade fødder

Glade fødder Er massage af dine fødder: begge fødder bliver masseret og det gør at cirkulationen øges og at du går fra massage med en følelse af lethed.

Holistisk Biomedicin

Holistisk Biomedicin er en samlet betegnelse for en række holistiske behandlingsmetoder samt for en diagnosemetode, der kan afsløre, hvilke belastninger, der ligger bag et menneskes symptomer og lidelser.
Vitaminer, mineraler, olier, enzymer, homøopati, isopati, kostvejledning, urter, og teer kan indgå i behandlingen – blot at nævne noget af det. Der kan også indgå vejledning om motion, afspænding og evt. meditation. Der er mange måder at arbejde med sit helbred på. Det er vigtigt at understrege at der er tale om et samarbejde og en proces frem mod et bedre helbred.

Anbefalinger

Meditation med stresspsykolog Christian Gaden Jensen

Holistisk Biomedicin ved Gunver Juul

Få støtte med Holistisk Biomedicin, til den helhed vi udgør fysisk, psykisk og spirituelt, så vores iboende evner til helhed og sunde funktioner, genetableres