Kunderne siger

Tina er yderst professionel.

Det er gælder både hvis du ønsker hjælp via holistisk biomedicin, eller massage. Fra første gang jeg trådte ind af døren hos Tina, mærkede jeg hvilken dygtig og ambitiøs behandler hun er.
I foråret 2017 kom jeg for at få en holistisk biomedicinsk test, da jeg både var nede fysisk og psykisk. I dag sommeren 2019 er jeg blevet et nyt, sundere og gladere menneske takket være Tinas hjælp.

Den holistiske biomedicinske test giver dig klar besked på, hvordan din sundhedstilstand er. Tina tager dig i hånden og viser dig vej til, hvordan dit helbred kan blive bedre. Det er naturligvis vigtigt at du selv gør en indsats, og med disciplin følger Tinas instrukser. På den måde kan dit helbred positivt ændre sig.
Hos Tina er der altid en mulighed og et håb til at få det bedre.- Hun giver dig et nænsomt skub, og viser dig vej til et sundere liv.

Det gælder også når Tina giver massage.
Jeg har haft spændings hovedpine. Det har hun hjulpet mig af med. Tidligere kunne jeg vågne midt om natten med sovende fingre.  Nu er det mere sjældent at jeg vågner med sovende fingre. Jeg troede det ikke kunne helbredes, da jeg troede det var slitage i mine nakkehvirvler, som var årsagen til det.

Når Tina møder modstand insisterer hun på at få løsnet kroppens spændinger. Det er glædeligt at kroppen kan helbredes med den rette hjælp. Når Tina går igang, sker der små mirakler!!!

Tænk på at din krop fortjener det bedste. Det kan Tina hjælpe dig med, både via den holistiske biomedicin og massage, – og hun giver ikke op.

Med stor taknemmelighed får Tina mine allervarmeste anbefalinger.

Birgitte Bak