Holistisk Biomedicin

Biomedicin er en samlet betegnelse for en række holistiske behandlingsmetoder. Min måde at arbejde med biomedicinen på er via samtalen. Du fortæller mig hvordan du har det, og sammen lægger vi en plan for hvordan du kan opnå et bedre helbred.

I behandlingen kan blandt andet indgå:
Vitaminer, mineraler, olier, enzymer, homøopati, isopati, kostvejledning, urter, og teer (for blot at nævne noget af det). Der kan også indgå vejledning om motion, afspænding og evt. meditation. Der er mange måder at arbejde med sit helbred på. Det er vigtigt at understrege at der er tale om et samarbejde og en proces frem mod et bedre helbred.

Via samtalen finder jeg ud af, hvilke områder i din krop, som fungerer rigtig godt, og hvilke områder, som trænger til at opnå en bedre balance.  Jeg tilbyder herefter remedier, kostændringer og/eller former for meditation/mental træning, som tilsammen kan hjælpe dig til et bedre helbred.

SAMTALEN SOM REDSKAB
Når vi har en samtale om dit helbred, trækker jeg på min viden om Holistisk Biomedicin. Det er vigtigt for mig at vi indgår et samarbejde, for at du kan opnå et bedre helbred.

Det vil kræve af dig at du arbejder med de redskaber vi finder frem til, og tager de remedier som kan fremme dit helbred.

Når vi begiver os ud på, en rejse mod et bedre helbred, er det vigtigt at vi virkelig vil forandring, og er parate til at arbejde med os selv, for derigennem at give os selv mulighed for bedre trivsel.

HVORDAN

Samtalen er grundlaget for et forløb, hvor du arbejder med dig selv, og giver din krop de rigtige betingelser, således at den kan aktivere sin selvhelbredelse. Kroppen vil altid prøve at gøre det bedste for dig, og hvis du giver den de rette betingelser, så vil den respondere.

Undervejs i forløbet vil vi mødes igen, for at tale om hvordan det går, og om vi skal foretage justeringer i dit program.

HVOR LANG TID
Samtalen varer 1  time og  efterfølgende lægger jeg et program til dig.

PRIS  600 kr. for selve samtalen og programmet – derudover skal påberegnes udgifter til remedier

Du er altid velkommen til at kontakte mig

Det ligger mig meget på sinde at give mine klienter den bedst mulige behandling. Jeg er grundig  og lægger meget energi i det arbejde jeg udfører.  Jeg glæder mig til at høre fra dig.