Priser

Induktionsmassage

Induktionsmassage, er en massageform som arbejder med direkte rytmisk massage på kroppen. Ud over dette arbejdes der også med kroppens  magnetfelt, og med blide energifyldte strøg. Hele kroppen arbejdes igennem, også fødder og hænder bliver masseret. Ansigtet bliver strøget med blide, men faste strøg.
Induktionsmassage og chakra behandling tager  ca. 1 time og 20 minutter. Det vil sige at du skal sætte 1½ time af så der er tid til at få tøj af og på.
Induktionsmassage er udviklet af Ronald P. Beesley og videreudviklet af Madeleine Calame

PRIS  600 kr.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdemassage, jeg bruger forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen i overfladen og i særdelshed i dybden og til at blødgøre og strække musklerne.
Den fysiurgiske massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning.
Jeg har i behandliingen fokus på musklernes tilstand.
Massagen kan : – Stimulere kredsløbet – Fjerne affaldsstoffer og Give generelt bedre velvære.
Massagen kan desuden afhjælpe ”almindelige problemer” – Hovedpine – Nakkeproblemer – Skuldre problemer – Rygproblemer

PRIS  500 kr.

Glade fødder

Glade fødder er 30 minutters massage af dine fødder. Vores fødder er tit lidt forsømte – og ved at give dem massage øges cirkulationen og fødderne får fortjent omsorg.

Pris 265 kr.

Musculupati

Muculupati er en helhedsorienteret behandlingsform.

I selve behandlingen indgår altid massage og alt efter behovet hos dig kan der indgå muskulær zoneterapi, akupunktur, øreakupunktur, funktionel neurologi, at få løsnet bindevævet, pulsering og behandling af muskler via energibanerne i kroppen også kaldet meridianbaner.

  1. gang du er til behandling starter vi med at tale om de skavanker du kommer med, så jeg kan danne mig et overblik over hvordan jeg bedst hjælper dig videre, og hvad du selv kan gøre mellem behandlingerne for at få det bedst mulige resultat.

PRIS  750 kr.

Holistisk Biomedicin

Biomedicin er en samlet betegnelse for en række holistiske behandlingsmetoder.
Samtalen varer 1 time og efterfølgende udarbejder jeg et program til dig som jeg fremsender via mail. Programmet vil give dig anvisninger på hvilke remedier du kan anvende og hvordan de skal tages, for at du igen kan genvinde en god balance, der vil give din krop mulighed for at regenerere.

Pris 600 kr. Udover dette skal påregnes udgifter til remedier.

Lidt om mig

“Livet er ret kort, og imens vi er her, skal vi give os selv mulighed for at have det godt

Jeg har altid været optaget af hvordan det er muligt at lette folk for smerter, og har den glæde at mine hænder kan gøre dette i rigtig mange tilfælde.

Jeg har masseret siden jeg gik i folkeskole – dengang var det mine kammerater som blev masseret når de havde hovedpine eller lignende.

Jeg tror på at alle mennesker kan opnå at få det bedre og det ligger mig meget på sinde at jeg kan hjælpe mennesker til at få et godt liv.