Priser

Induktionsmassage

Induktionsmassage, er en massageform som arbejder med direkte rytmisk massage på kroppen. Ud over dette arbejdes der også med kroppens  magnetfelt, og med blide energifyldte strøg. Hele kroppen arbejdes igennem, også fødder og hænder bliver masseret. Ansigtet bliver strøget med blide, men faste strøg.
Induktionsmassage og chakra behandling tager det ca. 1 time og 20 minutter. Det vil sige at du skal sætte 1½ time af så der er tid til at få tøj af og på.
Induktionsmassage er udviklet af Ronald P. Beesley og videreudviklet af Madeleine Calame

PRIS  600 kr.

Holistisk Biomedicin

Biomedicin er en samlet betegnelse for en række holistiske behandlingsmetoder samt for en diagnosemetode, der kan afsløre, hvilke belastninger, der ligger bag et menneskes symptomer og lidelser.
Testen tager ca. 1 1/2 time og efterfølgende udarbejder jeg et program til dig som jeg fremsender via mail. Programmet vil give dig anvisninger på hvilke remedier du kan anvende og hvordan de skal tages, for at du igen kan genvinde en god balance, der vil give din krop mulighed for at regenerere.

PRIS  1500 kr. for selve testen – der skal påberegnes udgifter til remedier

Lidt om mig

“Livet er ret kort, og imens vi er her, skal vi give os selv mulighed for at have det godt

Jeg har altid været optaget af hvordan det er muligt at lette folk for smerter, og har den glæde at mine hænder kan gøre dette i rigtig mange tilfælde.

Jeg har masseret siden jeg gik i folkeskole – dengang var det mine kammerater som blev masseret når de havde hovedpine eller lignende.

Jeg tror på at alle mennesker kan opnå at få det bedre og det ligger mig meget på sinde at jeg kan hjælpe mennesker til at få et godt liv.